Lapsi-aikuisuinti

Toiminta tauolla syksyn 2024.

HUOM! Ilmoittautua voi joko lapsen tai aikuisen nimellä (älä ilmoita molempia). Mikäli perheestä osallistuu useampi kuin yksi lapsi tai aikuinen, lisäveloitus on 50%:a kurssin hinnasta per extrahenkilö. Ilmoita silloin erikseen asiasta kurssit@htu.fi.

Tavoitteet kurssille

Lapsi osallistuu Lapsi-aikuisuintiin yhdessä oman vanhemman tai muun aikuisen kanssa. Tunnin aikana harjoitellaan uinnin tekniikoita yhdessä aikuisen kanssa. Tavoitteena on kiva yhteinen tunti, jossa opetellaan eri uintilajien tekniikoiden perusteita ja hiotaan uintitekniikkaa yhä sujuvammaksi. Lisäksi kurssilla harjoitellaan eri uintilajien käännöksiä ja startteja. Opetus tapahtuu isossa altaassa ja on kestoltaan 60min.

Lähtövaatimus

Ryhmä on tarkoitettu lapsille ja aikuisille, joilla on vähintään 100m uimataito. Kurssilla perehdytään syvemmin eri uintilajeihin ja niiden tekniikoihin. Lapsi-aikuisuinti sopii hyvin esimerkiksi uimatekniikkakurssin jatkoksi sekä perheille, joissa sekä lapsi/lapset että aikuiset harrastavat uintia, jolloin kaikki pääsevät yhdessä nauttimaan uimisesta.

10x60min, hinta 175e
(1 aikuinen + 1 lapsi)

Huomioi että maksutapa on muuttunut ja maksu tulee hoitaa heti ilmoittautumisen yhteydessä. Vuonna 2024 perimme viiden euron jäsenmaksun ensimmäisen kurssikerran jälkeen.

Tärkeää huomiotavaa: