Lapsi-aikuisuinti

Lapsi-aikuisuinti lauantaisin klo 9-10 Jakomäen uimahallilla

HUOM! Ilmoittautua voi joko lapsen tai aikuisen nimellä (älä ilmoita molempia). Mikäli perheestä osallistuu useampi kuin yksi lapsi tai aikuinen, lisäveloitus on 50%:a kurssin hinnasta per extrahenkilö. Ilmoita silloin erikseen asiasta kurssit@htu.fi.

Seuraavat kurssit alkavat lauantaina 30.10.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ.

Lapsi osallistuu Lapsi-aikuisuintiin yhdessä oman vanhemman tai muun aikuisen kanssa. Tunnin aikana harjoitellaan uinnin tekniikoita yhdessä aikuisen kanssa. Tavoitteena on kiva yhteinen tunti, jossa opetellaan eri uintilajien tekniikoiden perusteita ja hiotaan uintitekniikkaa yhä sujuvammaksi. Lisäksi kurssilla harjoitellaan eri uintilajien käännöksiä ja startteja. Opetus tapahtuu isossa altaassa ja on kestoltaan 60min. 


Lähtötasovaatimus

Ryhmä on tarkoitettu lapsille ja aikuisille, joilla on vähintään 100m uimataito. Kurssilla perehdytään syvemmin eri uintilajeihin ja niiden tekniikoihin. Lapsi-aikuisuinti sopii hyvin esimerkiksi uimatekniikkakurssin jatkoksi sekä perheille, joissa sekä lapsi/lapset että aikuiset harrastavat uintia, jolloin kaikki pääsevät yhdessä nauttimaan uimisesta.

8x60min, hinta 140e (1 aikuinen + 1 lapsi)