Seuran jäsenten koko perheen sählyvuoro Liikuntamyllyssä lauantaisin

‍HTU Stadi ry haluaa liikuttaa niin uimareita kuin koko perhettä ja olemme jo vuosia pelailleet sählyä lauantaisin Liikuntamyllyssä klo. 19.30-21.00.

Vuoro on avoin kaikille seuran jäsenille. Huom! suojalasit ovat pakolliset kaikilla alaikäisillä (alle 18v) pelaajilla ja vahva suositus myös kaikille muille (silmälasit korvaavat suojalasit). Muista oma maila mukaan.

Voit hyvinkin tulla kokeilemaan, mutta seuran jäsenmaksu pitää olla maksettuna seuraavalla peli kerralla. Jäsenmaksulaskun saat Samulilta rekisteröitymällä Myclubiin ja laittamalla viestiä (kaikilla seuran uimareillahan jäsenmaksu pitäisi olla maksettuna, mutta mukaan haluavien vanhempien pitää se myös maksaa).

Lisätiedot samuli.hirsi@htu.fi ‍

Syksyn kuukausiuinnit

Syksyn kuukausiuinnit Kuukausiuinnit ovat seuran omat sisäiset kisat, joissa nuoret uimarit voivat kokeilla kisaamista ja isommat uimarit voivat kokeilla taktiikoita ja kehittää kisauimistaan omissa lajeissaan.

Lue lisää »

Syksyn kurssit myynnissä!

Syksyn kurssit myynnissä! HTU Stadi ry:n laadukkaat kurssit lapsille nyt myynnissä. Innostus ollut jo kovaa ja kurssit täyttyvät nyt nopeasti. Tutustu seuramme kurssitarjontaan täällä!

Lue lisää »

Myclubin käytössä hitautta

Myclubin käytössä hitautta Myclub ollut valitettavasti viime viikkoina tukkoinen ja välillä ei ole toiminut ollenkaan. Alla sivuston oma selitys asiasta. Pahoittelemme vaivaa seuran jäsenille. Viimeisen

Lue lisää »

Kesän 2022 harjoitukset

Kesän 2022 harjoitukset. Kesä tulee nopeasti myös harjoitukset muuttuvat samalla kuin kesäkuu alkaa. Harjoitukset kesällä Kaikkien uimareiden liki koko kesäkuun harjoitukset näkyvät omissa tapahtumissasi Myclubissa. Kesän

Lue lisää »

Lasten kesäkursseja Pirkkolassa

Lasten kesäkursseja Pirkkolassa HTU järjestää kesällä 2022 kesäkurssit 6-13 -vuotiaille lapsille. Kurssit järjestetään 7.6.-16.6. tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10-15 Pirkkolassa. Voit osallistua yhdeksi tai

Lue lisää »