Seurasiirto

Johdanto

Seuran jäsenyys ja edustus ovat eri asioita. Uintiurheilija voi olla yhden tai useammankin seuran jäsen, mutta edustaa ainoastaan yhtä Uimaliiton jäsenseuraa kussakin lajissa (uinti, uimahypyt, taitouinti, vesipallon eri ikäsarjat) erikseen. Edustusseura määritellään urheilijan lisenssiä ensi kertaa hankittaessa. Kun uintiurheilija siirtyy edustamaan toista seuraa, edustussiirtoa pitää hakea Uimaliitolta edustussiirtohakemuksella.

Muista että jos uintiurheilija ei ole edustanut mitään seuraa virallisissa kilpailuissa kuluvan ja siirtoa edeltävän kauden (1.9.-31.8.) aikana. Tällöin uintiurheilija voi vapaasti lunastaa lisenssin mihin tahansa Uimaliiton jäsenseuraan. Muissa tapauksissa ilman edustussiirron hakemista urheilija ei voi lunastaa lisenssiä eri seuraan kuin aikaisempi lisenssi osoittaa. Seura päivittyy järjestelmiin kun edustussiirto astuu voimaan, lisenssin voi ostaa vanhaan seuraan.

Kuinka seurassamme toimitaan

Aina kun vaihdat seuraamme, lataa Edustussiirron hakemus (pdf). Täytä kaavakkeeseen urheilijan tiedot. Muista allekirjoitus lomakkeesee. Alle 18-vuotiaan urheilijan hakemuksen allekirjoittaa huoltaja.

Sinun tulee itse maksaa  edustussiirron rekisteröintimaksu on 40,00 €. Maksutosite liitetään hakemukseen .pdf muodossa.

Pyydä vanhan seuran allekirjoitus (nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö, esim. puheenjohtaja.)

Tämän jälkeen toimita täytetty lomake vanhan seuran allekirjoituksella ja uimarin tiedoilla varustettuna sekä maksukuitti myös mukana osoitteeseen samuli.hirsi@htu.fi. Muista että toimita kaikki tarvittavat dokumentit .pdf-muodossa samassa sähköpostissa.

HTU Stadi ry hoitaa sitten valmiit lomakkeet ja liitteet Uimaliittoon. Saat kuittauksen sähköpostitse kun Uimaliitto on kuitannut asian.

Lisätietoa

Uimaliiton sivuilta löydät lisätietoa edustussiirrosta.