Aikuisten kurssit

Syksyllä tarjolla aikuisten tekniikkakursseja vapaauinnissa, kurssit sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmille. 

Ilmoittautuminen on avattu jo, tervetuloa mukaan.

Rintauinnista vapaauintiin -kurssi Jakomäessä lauantaisin

16.30-17.15.

Vapaauintikurssi Jakomäessä sunnuntaisin

17.00-17.45

Kummallakin kurssilla tavoite oppia vapaauintia. Kursseilla harjoitellaan uintitekniikkaa, potkuja sekä käydään läpi käännökset.

Lauantain kurssilla riittää uintitaito rintauinnilla 50 metriä ja kurssin tavoite on saada uinti kehittymään kohti vapaaauintia. Käytössä on kaksi rataa.

Sunnuntain kurssille uintitaitoa oltava sitten jo 100-200 metriä ja vapaauinnin tulee sujua jo ainakin osan tuosta matkasta. Kurssin tavoite on sitten saada vapaauinnista taloudellisempaa, helpompaa ja uinnista mukavaa. Käytössä on kaksi rataa.

Kumpikin kurssi sopii niin mastersuimareille, swim-runiin hurahtaneille kuin triathlonisteille kohti seuraavan kesän startteja.

Kesto 8 x 60min, hinta 82€

Huomioi että maksutapa on muuttunut ja maksu tulee hoitaa heti ilmoittautumisen yhteydessä. Vuonna 2024 perimme viiden euron jäsenmaksun ensimmäisen kurssikerran jälke

Aikuisten vapaauintikurssi Kumpulassa kesäisin

Kurssi on tarkoitettu aikuisille, joilla on vähintään 200 metrin uimataito ja alkeisosaaminen uinnin tekniikoista sekä uinti kasvot vedessä onnistuu.

Kurssi järjestetään Kumpulan maauimalassa.

Sopii myös mastersuimareille, jotka kaipaavat lisäopetusta tekniikkaan.

Tavoite on hioa uintitekniikkaa ja opetella käännöksiä, joita voit harjoitella itsenäisesti kurssin jälkeen.

Harjoittelemme vapaa-, selkä- ja rintauinnin osa-alueita yhdistäen ne sujuvaksi kokonaissuoritukseksi. Uintitekniikoiden lisäksi harjoittelemme käännöksiä, starttihyppyjä, sekä mahdollisuuksien mukaan perhosuinnin alkeita.

Kurssin kesto 6 x 60 min, hinta 75€

Huomioi että maksutapa on muuttunut ja maksu tulee hoitaa heti ilmoittautumisen yhteydessä. Vuonna 2024 perimme viiden euron jäsenmaksun ensimmäisen kurssikerran jälkeen.

Tärkeää huomiotavaa: