Kevään liikuntapäivä siirtyy 27.4. pidettäväksi.

Kevään myöhästyminen siirtää liikuntapäivää viikon verran. Eli seuran kevään liikuntapäivää vietetään Kivikon Liikuntapuistossa vasta keskiviikkona 27.4. Aloitus on kello 16.30 tapaamisella ja pienellä alkulämmittelyllä Liikuntapuiston parkkipaikalta (Savikiekontie 6 00940 Helsinki). Ole paikalla viimeistään kello 17.00 mennessä, jolloin alkulämmittelyn jälkeinen ohjelma alkaa. Jos pääset tulemaan myöhemmin, ole ajoissa yhteydessä Samuliin.

Tapahtuman kesto on n. 2.5 -3 tuntia.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki seuramme uimarit ja myös uimarien vanhemmat ja toivottavasti mahdollisimman monen vanhempi pääsee mukaan liikkumaan. Ohjelmassa on mm. pikku kilpailu uimarit vastaan vanhemmat, makoisine palkintoineen.

Ulkoiluvaatteet päälle. Ohjelmassa BMX-pyöräilyä sekä frisbee-golfin testailua sekä kaikenlaista kisailua. Paikalla on myös seuramme valmentajia sekä hallituksen jäseniä. Osallistujille on tarjolla myös pientä purtavaa, mutta oma juomapullo on hyvä olla mukana.

Ilmoittautuminen: Myclub -tapahtumissa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.4. torstaina.  Ilmoittakaa myös mukaan tulevat vanhemmat!

Liikuntapäivän odotus terveisin:

Seuran Hallitus, Samuli, Paul ja Valmentajat

Lasten kesäkursseja Pirkkolassa

Lasten kesäkursseja Pirkkolassa HTU järjestää kesällä 2022 kesäkurssit 6-13 -vuotiaille lapsille. Kurssit järjestetään 7.6.-16.6. tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10-15 Pirkkolassa. Voit osallistua yhdeksi tai

Lue lisää »