Kesän 2022 harjoitukset.

Kesä tulee nopeasti myös harjoitukset muuttuvat samalla kuin kesäkuu alkaa.

Harjoitukset kesällä Kaikkien uimareiden liki koko kesäkuun harjoitukset näkyvät omissa tapahtumissasi Myclubissa. Kesän harjoituksissa muutokset jo ilmoitetuissa harjoitusajoissa/paikoissa saattavat olla mahdollisia. Muutosten syinä usein sää tai kuinka monta on tulossa. Sateella voi ulkoilu lyhentyä ja osallistujien vähyys voi aiheuttaa ryhmien yhdistelyä. Sade ei kuitenkaan aiheuta harjoitusten peruutuksia kuin myrskyilmalla.

Muista ilmoittautua ajoissa jokaiseen harjoitukseen Ilmoittautuminen jokaiseen harjoitukseen on tärkeää. Näin on valmentajalla ajoissa tiedossa kuinka monta tulossa jokaiseen harjoitukseen. Hoidetaan ilmoittautuminen harjoitusta edeltävän päivän iltaan mennessä.

 

Tarkista omat harjoituksesi On tärkeää aina Myclubin tapahtumistasi harjoituspäivän aikana tarkistaa mikä on sen päivän harjoituksen tilanne. 

Omatoimiset harjoitukset Jokaiselle seuran uimarille toimitetaan alkukesästä ohjeet omatoimiseen harjoitteluun. Vaikka on hyvä lomailla on kuntoa syytä pitää yllä koko kesän monipuolisesti harjoitellen.

Hyvää ja aurinkoista kesää koko seuralle!

Kesän 2022 harjoitukset

Kesän 2022 harjoitukset. Kesä tulee nopeasti myös harjoitukset muuttuvat samalla kuin kesäkuu alkaa. Harjoitukset kesällä Kaikkien uimareiden liki koko kesäkuun harjoitukset näkyvät omissa tapahtumissasi Myclubissa. Kesän

Lue lisää »

Lasten kesäkursseja Pirkkolassa

Lasten kesäkursseja Pirkkolassa HTU järjestää kesällä 2022 kesäkurssit 6-13 -vuotiaille lapsille. Kurssit järjestetään 7.6.-16.6. tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10-15 Pirkkolassa. Voit osallistua yhdeksi tai

Lue lisää »